Leta i den här bloggen

torsdag 11 november 2010

Julmarknader


Nu börjar tiden för julmarknader närma sig med stormsteg. Så nu stickar jag hattar för att vara laddad. Man tror alltid att man ska hinna mer än man gör, men får vara nöjd med det man hinner.
Förra helgen var det Hantverksmässa på Arcus i Luleå. Mässan var välbesökt och intresset för hattarna i Hattmuseets monter ( mitt emot min) var stort.

Det kanske hjälpte upp försäljningen för mig eftersom hattarna som fanns där inte var till salu.

1:a advent jobbar jag i vår kollektiva butik Magasin Åtta på Nybrogatan 8 i Sundsvall.
http://www.magasin8.com/galleri8.htm

Jag tillhör även en grupp slöjdare/konsthantverkare från Skelleftetrakten - Craft AC-, och vi har vernissage på vår utställning " ej blått i juletid" i Galleri 8 (samma adress fast i källarplanet) på lördag den 27 november.
Vi bjuder på glögg och pepparkaka.
En trappa upp bjuder Magasin Åtta på svampsoppa och älgörtsdricka


Andra advent är det dags för julmarknad på Gammlia i Umeå. Mitt bord är just utanför ingången till Museet ifall ni vill titta på dom senaste modellerna av mösshattar.


Helgen därpå är jag i Rökå på lördag och på Luciamarknad i Robertsfors på söndag ( ifall inte förkylningsbacillen tar mig). Väl mött!

1 kommentar:

  1. Dear Ringvor, I wish I could come to you in Sundsvall and in Umea. It must be lovely! You did a great job making so many hats. (google translates swedish a bit, so I could understand more or less what you wrote).
    Big hug and high five to you and Rune!

    SvaraRadera