Leta i den här bloggen

söndag 30 juni 2019

Vart tog Juni vägen ???

En månad mest i familjens tecken kanske gjorde att den försvann så fort. Två av barnbarnen tog studenten och bjöd på fest.

Helgen därpå var familjen samlad för midsommarfirande i Hummelholm hos dotter nr 2 och hennes sambo. Hon har till min stora glädje börjat väva mattor när hon är i deras sommarparadis.


.
Lite justering av utställningen med temat "Till Spinkets Lov" hanns dock med och jag målade en gammal vävstol rosa i akt och mening att fånga någons uppmärksamhet på den kommande vävveckan den 8 - 12 juli. 
Satte några rader potatis och tillbringade några dagar i bagarstugan . Här fick jag hjälp av barnbarnbarnsbarnen. Nu är ju månaden slut och jag har fått en ovälkommen sommarförkylning. Hoppas den blir kortvarig, för det är så mycket som jag vill hinna med. Jag missade årets upplaga av Bonnstadsmarknaden i Skellefteå, vilket kändes pyrt. Men inget ont som inte har nåt gott med sig. Jag tog till en lagom jobbigt teknik framför Netflix serierna -Locker Hooking

och testade även att göra några "Hooked Flowers" att sätta på kappan eller hatten. Fick äntligen användning av det lustiga redskapet som jag köpt på Ebay för flera år sedan.