Leta i den här bloggen

söndag 12 maj 2013

Frihet är de bästa ting....??

Ibland upplever jag min valfrihet överväldigande. Just nu har jag flera valmöjligheter i vävstugan och dessutom en mängd uppgifter här hemma som måste bli gjorda. Men var börja? Sätter mig här vid datorn istället för att ta itu med någonting av det nödvändiga.
Jag får väl erkänna att jag är periodare. När solen tittar fram vill jag gärna hålla på med någonting som går att göra utomhus. Min matta som legat flera månader i väntan på att bli fållad, fick bli mitt alibi för att få sitta ute i solen. Nu är den fållad och klar.
I går, när vädret inte lockade mig ut, färdigställde jag  några hattar som blivit liggande sen min hattperiod i vintras.


I TV-rummet står spinnrocken och lockar och i soffan ligger stickningen som är mitt alibi för att få sätta mig och titta på Downton Abbey, Mördare okänd och andra  uppbyggliga program.
Sjalen Dreambird är rolig att sticka. Köpte mönstret på Ravelry. Det går inte fort ; jag stickar en fjäder varje kväll, så innan hösten ska den väl vara klar.
Kunde inte låta bli att karda lite ull i förbifarten. Köpte ett halvt hg BFL-ull av Kia häromdagen och kardade ihop den med mohair och lite merino som jag haft liggande i skåpen.
Jag kan ju inte riskera att inte få se TV på grund av arbetsbrist.