Nu är hösten definitivt här. Bryggan är uppdragen, och det är dags att dra upp båten.
Sommaren har ju inte varit idealisk, och potatisskörden blev knapp. Tur att vi har kvar av fjolårets potatis , som fortfarande är OK. Vi får väl ställa till med paltkokning endera dan.
Någon svamp har jag inte heller sett till i år. Men jag har varit sparsam med trattkantarellerna jag fick av mina kompisar i fjol höst, så jag kan bjuda på de traditionella "Snurrevipparna" även i år. Blir ni nyfikna på receptet? Skriv en rad så skickar jag det.
Tillbringar dagen i bagarstugan. Känns bra att ha bröd i frysen, ifall man får oväntat besök.
Blev intervjuad i somras av några tjejer med rötterna i Iran, som arbetar med att dokumentera och sprida information om traditionell konst, kost och hantverk i Sverige och Iran. Här kan du läsa om deras projekt Breaking Noon, och lyssna på de olika intervjuerna.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar